Studio Mianne de Vries / STOOK porcelain jewelry

Mianne de Vries doet binnen haar studio twee verschillende dingen.

In haar vrije werk wil ze gewoontes en verwachtingen doorbreken. Ik wil niet alleen mooie en handige producten maken. Wat ze wel wil is de consument prikkelen door iets extra’s toe te voegen aan een product om zo de mensen meer contact te laten maken met wat ze gebruiken. De consument uit de dagelijkse sleur en veilige wereldje te halen en hun zintuigen te laten prikkelen.

De curious vase is hier een goed voorbeeld van! Je weet niet wat je te wachten staat. Maak je wel de goede keuze? Als je de Vaas kapot maakt om te ontdekken wat erin zit, is er geen weg terug. Durf je dat niet, dan zul je altijd nieuwsgierig blijven…

De Curious Vase bestaan uit verschillenden vazen in elkaar. Met varianten van 2 tot 4 in elkaar. De enige manier om te ontdekken welke vazen dat zijn is door de buitenste vaas kapot te maken. Iets wat enorm tegen je natuur in gaat bij een grote Vaas.

Daarnaast heeft ze een sieradenlabel STOOK.

STOOK is een sierradenmerk dat bestaat uit geheel handgemaakte porseleinen sierraden. Het merk is ontstaan uit de liefde voor het materiaal porselein. De collectie bestaat momenteel uit verscheidene bijzondere ringen, oorbellen, kettingen en broches.

De ringen van STOOK zijn originele, strakke accessoires. De MARBLE collectie bestaat uit stuk voor stuk unieke exemplaren, dankzij hun gemarmerde patronen. De MAT collectie bestaat uit ringen in verschillende geometrische vormen in vijf verschillende kleuren. Het feit dat ze niet geglazuurd zijn geeft ze een natuurlijke, rauwe look.

Draag je oorbellen op jouw manier! De oorbellensets van STOOK bestaan uit verschillende onderdelen die je zelf kan wisselen en op wel tien verschillende manieren kan dragen. De sets bestaan uit een paar geometrische vormen per oorbel in verschillende tinten van dezelfde kleur. Wil je een strakke look? Kies één van de vormen. Als je wilt opvallen kies je ze juist allemaal tegelijk, of draag je er eentje achter je oor.

De kettingen in de BLOCK collectie bestaan uit geometrische blokjes aan een zilveren of gouden ketting. Je kunt gemakkelijk een blokje van de ketting afhalen, of ze er juist tegelijk aan hangen. Net als de ringen in de MAT collectie zijn ze ongeglazuurd en hebben dezelfde kleurverloop.

Met de broches van de PIN A PARTY collectie voeg je een feestje toe aan elke outfit. Een subtiele toevoeging die er meteen voor zorgt dat je de hele dag een beetje vrolijkheid met je mee draagt. Je kunt kiezen uit een ballonnetje, vlaggetjes, confetti, een croissantje, en nog veel meer vrolijke porseleinen broches.

Contact:

miannedevries.nl
info@miannedevries.nl
instagram.com/studio.miannedevries/

stook-jewelry.com
info@miannedevries.nl
instagram.com/stook.miannedevries/